Side Kraft AS

Om oss

Side kraft AS er et mediebyrå og totalleverandør av digitale markedsføringstjenester som holder til på stjernebygget i Sarpsborg. Vi hjelper deg med alt du trenger for å lykkes med markedsføring på nett og sikrer at du har en helhetlig strategi i digitale kanaler. Vi leverer kostnadseffektive løsninger til små og mellomstore bedrifter i hele Norge

Vårt mål

Med vår lange fartstid har vi god kontroll og innsikt i alle bransjer. Vårt mål er at du som kunde skal oppleve en jevnlig og god dialog med tydelig rapporteringer, slik at du har fullstendig oversikt og får mest mulig for pengene dere investerer.

Våre verdier

Med vår utvikling og vekst gjennom de siste årene har verdiene våre også endret seg for å gjenspeile Verdi Media Norge AS som selskap. Våre grunnverdier bidrar til å bygge vårt omdømme, bedriftskultur og skal veilede våre ansatte mot vårt felles mål.

Det er viktig at vi er en samarbeidspartner som bruker tilegnet kompetanse og erfaring i samspill med kundene på en slik måte at vi utgjør en forskjell for både fellesskapet og det enkelte individ.

 

Legg til din overskrift her